CROMOTERÀPIA

Els colors amb les seves propietats visibles o no visibles, ens porten a diferents estats podent calmar, inspirar, excitar, equilibrar o alterar les nostres percepcions. És per això que es considera una eina terapèutica per si mateixa. Cada color emet unes vibracions característiques que ens arriben de diverses maneres i produeixen efectes diferents.


El Tractament

El tractament de cromoteràpia és molt íntim i sensorial, que consta d'una cabina totalment recondicionada amb un sistema ¨LED¨ que ens proporciona els 8 Colors essencials, canviant en cicles de temps per complementar l'aplicació del color a través d'un Quars esterilitzat que transmet per punts específics la intensitat del color. Per tenir efectes més integrals, amb els colors dels aliments, i si aquest es mengen crus o cuinats, ja que aporta en major quantitat de nutrients orgànics en el nostre interior.
¨Sempre que cuinem una verdura li estem traient nutrients, vitamines i minerals.¨

Que representa cada color?
 • Vermell: Transmet energia i iniciativa. És estimulant i aporta força,
  a més, està indicat per a l'apatia física, atonies, casos d'hipotensió i refredat.

 • Taronja: Propícia la salut emocional, la comunicació i la creativitat.
  És encoratjador i combat els bloquejos
  mentals
 • Groc: Es considera un color purificant, dóna claredat, alegria i entusiasme i
  es relaciona amb la llum solar i l'alegria.
 • Verd: És el color del balanç, és un reconstituent que ajuda a calmar la fatiga física i mental i
  és considerat el to de l'optimisme i l'esperança.
 • Turquesa: Presenta un efecte calmant, tant des del punt de vista psicològic com físic; és el color de la tranquil·litat.
 • BlauÉs un calmant natural, ajudar a reduir el dolor,s'indica en cas d'excés d'estrès i cansament, a més, desperta la intuïció.
 • Violeta: És un color que millora el rendiment mental. Calma i tranquil·litza disminuint l'ansietat, la por i els problemes de memòria.
 • Magenta: És un color espiritual, però també amb al·lusions pràctiques, associades amb la compassió, l'ajuda i la bondat.