QUÉ ÈS DIETA ACTIVA?

 És un mètode que combina l'auriculopresió amb un adequat assesorament nutricional que es complementa amb productes TRES DIET.

COM A EMPRESA

TresDIET, és una empresa jove que apareix en el mercat com a resultat de gairebé 40 anys d'experiència en el sector de la dietètica i nutrició.
Treballant en el sector dels complements dietètics vam poder observar que un dels problemes que més afecten la població, és l'excés de pes, tant en l'àmbit estètic com de salut.

Comprovem que a l'hora de trobar una solució, no sols es tracta de reduir calories en la nostra dieta diària i fer exercici, és important també valorar el nostre ritme de vida (treball, horaris, estrès, estat anímic,...). Decidim, no sols utilitzar un sistema nutricional que combini correctament els aliments com en moltes dietes convencionals, sinó també incorporar una tècnica mil·lenària, l'Auriculopresió, que ens ajuda a controlar I'ansietat alhora que millora el nostre estat general.

També complementem aquest sistema amb una sèrie de suplements a base de plantes que ajuden al nostre organisme en diferents problemes com la retenció de líquids i la falta d'energia, facilitant la depuració i la combustió dels greixos, entre altres efectes beneficiosos.

Per tot això creem els nostres propis complements dietètics, aliments dietètics AlimenDIET i el nostre sistema d'assessorament per al control de pes Dieta ACTIVA®.

Auriculopresió

Consisteix a aplicar llavors-cereals en el pavelló auricular, és a dir, l'orella, i mitjançant l'estímul té una acció calmant i relaxant.

Això ho utilitzarem per a controlar les ganes de menjar a tota hora, en molts casos produït pel ritme de la nostra vida, i poder seguir el procés sense deixar de menjar i de forma totalment natural.El tractament està indicat per totes les persones que necessitin regular i equilibrar el seu cos i pes, Independentment de la teva ocupació o activitat física que realitzis, DIETA ACTIVA t'ajuda a mantenir una ingesta d'aliments que et proporcionin el que el teu cos necessita.