Què és el Massatge Holístic?

Segurament algun cop has sentit parlar o llegit el que representa la combinació d'un massatge per relaxar el cos i la ment. En el nostre centre unim  els serveis de massatges i altres tractaments que oferim per tal de seguir amb la filosofia Quirocòs.

Per informar-te, hem preparat un breu resum dels beneficis que aporta a la teva harmonia física i emocional.

-clic aquí-


 

HOLOSÍNTESIS

L'holosíntesis és un sistema terapèutic vibracional basat en dissenys obtinguts d'imatges d'elements de la naturalesa com plantes i flores que s'utilitzen en l'actualitat en l'homeopatia, que amb el temps i gràcies als estudis experts terapèutics, s'ha traduït en l'estudi dels àtoms que compon cada una de les propietats medicinals. D'aquesta manera es pot aplicar a través de vibracions focalitzades en zones afectades del cos.

OBJECTIUS

Ajuda a equilibrar les emocions, estats i actituds que ens limiten que poden ser recents, del passat o retingudes en la memòria cel·lular.
 
MASSATGE HOLÍSTIC I LES COMVINACIONS QUE FA EL TERAPEUTA

(plantes medicinals)
 

UTILITZEM OLIS ESSENCIALS ADEQUATS A CADA CAS


Fruites: Emollient
Roses: Regenerant
Bambú: Relaxant
Té Blanc: Antioxidant
Xampanya i maduixa: Glamurós
Argània: Nutritiu amb efecte tensor


 


TERÀPIA AMB FLORS DE BACH


Edward Bach en els anys 30 del segle passat va estudiar el potencial medicinal de 38 plantes i els efectes curatius que aporten a l'esser humà. La bullició i barreja d'aquestes, en diferents combinacions, es graven en la memòria de l'aigua a través de les vibracions.

En Quirocós fem un diagnòstic previ de la situació de l'usuari per poder entregar la combinació que potenciarà els canvis que són necessaris per avançar en la cura dels diferents trastorns emocionals, espirituals i físics que es presentin.


Aquesta essència natural reforça i ajuda a la persona i NO SUBSTITUEIX cap tractament mèdic convencional, tot i que amb les Flors de Bach, podem arribar al nucli de molts problemes de desequilibri,  generant una satisfacció i millora substancial dels símptomes al llarg del tractament.

 

 
 

VENTRE PLÁ

Tractament específic per a reduir el greix localitzat

 El massatge reflexogen connectiva estimula la fabricació d'enzims pancreàtiques, que són les encarregades de metabolitzar més ràpidament els greixos. Al mateix temps, baixarem la temperatura basal 2 graus per a ajudar l'organisme a cremar calories.

El tractament també actua sobre el teixit flàccid gràcies a la proteïna de l'alga Spirulina.