En primer lloc, la parafina és un compost format a base d'un conjunt d'hidrocarburs que, després d'un previ tractament en laboratoris, es converteix en una cera per a ser utilitzada en cosmètica i poder gaudir plenament dels seus beneficis.

 
prev next

En estètica, la parafina és utilitzada com a cera en estat líquid i se li afegeixen aromes i olis essencials amb la finalitat de crear una sensació més agradable durant el tractament i potenciar els seus resultats.

Beneficis d'un tractament amb parafina


Sens dubte, el benefici més gran que ens ofereix la parafina és la hidratació. La calor de la cera calenta provoca que augmenti el flux sanguini, humitejant la pell en profunditat i evitant que aquesta es perdi en crear una capa resistent i impermeable. Així, aconseguim unes mans perfectament hidratades amb un aspecte jove i fresc durant molt més temps. D'altra banda, ajuda a eliminar petites taques en la pell que hagin sortit després de l'estiu.

Un altre dels grans beneficis de la parafina és el seu poder per a alleujar els dolors articulars i musculars gràcies a l'efecte calor i a l'activació de la circulació sanguínia.