TRACTAMENTS I TECNOLOGIA PER LA SALUT DE LA TEVA PELL

DIAGNÒSTIC PREVI PER RESULTATS DE QUALITAT I EFICIENTS

SOFT PLUS

A Quirocòs ens agrada cuidar-te i donar el màxim d'efectivitat en els tractaments, és per això, que treballem amb tecnologia SOFT PLUS, aparatología d'última generació que ens revelarà l'estat de salut de la teva pell.


Un cop obtinguts els resultats, t'oferim un servei adient a les necessitats que presenti la teva pell. Des de la primera visita, durant el tractament i en finalitzar-lo, utilitzem aquesta dinàmica de diagnòstic per avaluar els resultats d'efectivitat i evolució del tractament.

Clica Aquí

TRACTAMENT SAUERSTOFF

El mètode Sauerstoff deL regenerador actiu, es basa en la regeneració i equilibri de les pells amb tendència acneica, desinfectant i purificant la pell fins a recuperar el mantell hidrolipídic cutani, afavoreix la transpiració i el drenatge de la pell oxigenant-la i regenerant fins a obtenir un cutis saludable, bell i uniforme.

 Aquest tractament està indicat per a les pells que presenten acné i greix.


La Metodologia Blauline

El Mètode d'Estètica Integral Blauline, es fonamenta en l'anàlisi morfològica i estudia les diferents característiques de cada ésser humà en particular. Cada problema estètic té el seu origen en una ruptura de l'equilibri funcional orgànic. Sobre la base d'això, la medicina estètica preventiva analitza i corregeix les causes que alteren l'harmonia biològica de la qual depenen la salut i la bellesa.

REJOVENIMENT AMB LLUM LED

El nou tractament "YOUNG AGAIN" de llum, és un protocol regenerador integral que combina l'innovació de l'aplicació de llum LED en zones com la cara i el cos, amb un tractament cutani adaptat al poder desbloquejant i reequilibrant del massatge omoenergètic.

TONIFICA I NUDREIX

 

Tractaments específics per cada zona facial com:


  • Contorn d’ulls
  • Lífting facial
  • Oxigen (Gemmes de Jade)
  • Moxibustió
  • Esferes de Baoding (Calma, protecció, relax i benestar)
  • Blanquejador
  • Vitamina C

MANICURA

La "manicura" consisteix en la cura de les mans, la paraula manicure ve del llatí "manus i curare", es a dir, mà i curar.
Una manicura consisteix en la realització d'una neteja, exfoliació, eliminació de cutícula, llimat i esmaltat d'ungles i per últim un massatge de mans.

PEDICURA

La "pedicura" és el tractament de bellesa o l'art de cuidar els peus i ungles dels mateixos. És recomanable per millorar l'aparença i comoditat dels peus. 
Els massatges en la pedicura estimulen la circulació de la sang, rebaixen les cames  inflades i descansen els peus.

PARAFINA

Sabem que els peus i les mans estan en constant exposició a les accions del dia a dia, per aquesta raó, us oferim diferents opcions per donar i mantenir la cura que es mereixen.

Segur que no és la primera vegada que sents parlar del tractament amb PARAFINA però, sabem realment què és i quines són les seves múltiples qualitats?

Clica Aquí i t'ho expliquem.

  • Servei bàsic que va des de la hidratació fins a la cura de les cotícules i cura de ungles.
  • Servei bàsic de mans i peus en el que afegim el tractament amb PARAFINA.
  • Servei de PARAFINA.

SOLÀRIUM VERTICAL RINGO BLUE


Una vegade obtingut el teu fototip i pigmentació, planifiquem la quantitat de sessions que necessites per obtenir el resultat que esperes.

Ringo Blue està fabricat i certificat a Itàlia i ens ofereix un bronzejat de duració prolongada.