Que és un Pindes?

Les pindes són uns saquets de tela lligats amb un cordill que en el seu interior tenen  una preparació formada per herbes aromàtiques i medicinals (romaní, espígol, menta i cítric), o bé pedres energètiques.

El tractament

Aquests saquets s'escalfen al vapor i s'omplen amb oli d'ametlles per hidratar la pell com a pas posterior a la polvorització del cos amb aigua de roses. Aquest gest proporciona una sensació de benestar i relaxació gairebé instantània.

Es realitzen moviments neurosedants amb les pindes, alternant-los amb moviments circulars més forts al llarg dels músculs. La tela de les pindes és molt agradable a la pell i desprèn una calor que estimula aquells músculs endurits per una mala postura, calmant les contractures pel fet que l'espígol té forts poders de relaxació.

Indicat per

El massatge amb pindes està especialment indicat per a situacions d'estrès. A més es molt recomanable per a aquelles persones que pateixen insomni, ja que la combinació del massatge amb les herbes genera tal sensació agradable al cos, que provoca una tranquil·la sensació de son a l'hora d'anar-se'n al llit.

Els seus beneficis
  •  Acció de termoteràpia superficial que actua sobre els porus de la pell, facilitant així l'acció i absorció de les plantes.
  •  Efecte desintoxicant de la pell i l'organisme.
  •  Efecte relaxant en músculs, tendons i articulacions.
  • Acció hidratant.
  • La col·locació dels pindes en punts estratègics del cos ajuda no només a la relaxació profunda, sinó també a contenir i alleujar molèsties i dolors, alleujant els estats d'estrès, tant físic com mental.
  • Anti-inflamatori.