Què és el Massatge Holístic?

El massatge holístic és, per a moltes persones, una forma d'aconseguir el seu potencial òptim de salut gràcies a una millora significativa en tot el cos.

El nom "holístic" té els seus orígens en la paraula grega "holos" que significa "tot"


Més enllà dels símptomes físics

La finalitat del massatge holístic és treballar sobre tota la persona, i no només sobre els símptomes físics o problemes que pugui estar sentint. Aquest fet comporta que el massatge holístic consideri altres factors com la psicologia, la nutrició i el medi ambient. Amb el massatge holístic s'atén a cada persona en funció de les seves necessitats individuals, de manera que el cos pot restablir així el seu propi equilibri natural.

Una combinació de tècniques en un sol massatge

En el transcurs del massatge holístic (que acostuma a durar prop d'una hora) s'empren el tacte, el moviment i l'energia. Però també es poden utilitzar tècniques de relaxació amb música i olis essencials.

Beneficis del massatge holístic

Per la seva acció global, el massatge holístic aporta múltiples beneficis entre les quals podem destacar l'augment de l'energia i la claredat mental, una millor la concentració, la millora de la postura i l’alleujament de la tensió muscular, una incidència positiva en la circulació, la millora l'elasticitat de la pell ... Aquesta llista de beneficis, que podria ser interminable, inclou també un enfortiment del sistema immunològic, una millora de l'autoestima i una major qualitat del son.