NUTRI-COSMÈTICA

CONCEPCIÓ HOLÍSTICA

Es basa en una concepció holística de salut, coincidint amb nostra visó com a centre d'estètica integral, que inclou la nodrí-teràpia, la nutricosmètica i els tractaments amb ingredients d'eficàcia demostrada científicament, per a mantenir l'equilibri i la bellesa de la pell.
A l'avantguarda dels més nous estudis científics en matèries primeres naturals, ARÔMS NATUR ® porta la naturalesa a la teva pell tractant-la com un òrgan viu.

Integrem aquesta marca per la confiança i certificació en els seus tractaments, tenint en compte el compromís que Quirocòs té amb la tecnologia, salut i bellesa entesa pels factors naturals que ens ajuden a entendre millor els nostres processos biològics.

EL NOSTRE COMPROMÍS

El nostre afany d'actualitzar-nos i estar a l'avantguarda, fa que estiguem en una constant recerca de productes i tecnologies que s'alineen a la nostra filosofia, tenint en compte la cura del nostre entorn, reciclatge, tecnologia a disposició dels productes naturals i el més important, donar-li als teus tractaments el respecte i cura que es mereixen.

ELS DE LA MARCA

COSMÈTICA CERTIFICADA, RESPONSABLE AMB LA PELL I EL MEDI AMBIENT
ARÔMS NATUR® utilitza exclusivament matèries primeres naturals vegetals que no contenen substàncies plàstiques, amb certificació ecològica, respectuoses amb la pell i amb el medi ambient

ARÔMS NATUR®, signatura d'ALTA COSMÈTICA NATURAL HOLÍSTICA amb aromateràpia, es dedica al desenvolupament de cosmètics d'alta gamma 100% naturals i a la innovació de cosmètics fito-*aromaterapéuticos i protocols de cabina, wellness i balneoteràpia.