¡Bones! Sóc la Carme. Vaig començar la meva extensa formació fa 25 anys en diferents centres de formació professionals, tals com el "Centre d'estudis CIM", l'Institut "IDermalia" amb professionals de la medicina i l'estètica.

La meva especialització com a Quiromassatgista i Esteticient integral em va aportar tècnica i coneixement de diferents tractaments. Participo de formació constant, entre les que vaig descobrir L'holosíntesis que em va ensenyar a escoltar el cos i donar-li solucions d'arrel.


El fet d'entendre l'estètica com un tot que va des de l'equilibri emocional, orgànic i racional de les persones, m'ha motivat a crear tractaments que ajuden i reforcen des de dins els canvis perquè el resultat final es transformi en resultats externs.


Crec en la Fito Cosmètica; tots els productes amb els quals et cuidem són naturals i lliures d'ingredients químics nocius, que són a base de matèries primeres d'alta qualitat.

Sé que la cosa moderna no exclou el natural, en Quirocòs utilitzem tecnologia d'alta gama per treballar amb la seguretat i resultats que esperes.Et convido a viure l'experiència i que comprovis els resultats.


"Perquè un ésser ple i sa, és un cos que irradia bellesa"


La nostra essència com a centre

 
 

"Una pell sana és una pell maca"