¡Bones! Sóc la Carme.

 Vaig començar la meva continua formació fa 25 anys en diferents centres de formació professionals, tals com el "Centre d'estudis CIM", l'Institut "IDermalia" amb professionals de la medicina i l'estètica.

La meva especialització com a Quiromassatgista i Esteticient integral em va aportar tècnica i coneixement de diferents tractaments. Participo de formació constant, entre les que vaig descobrir L'holosíntesis que em va ensenyar a escoltar el cos i donar-li solucions d'arrel.


El fet d'entendre l'estètica com un tot que va des de l'equilibri emocional, orgànic i racional de les persones, m'ha motivat a crear tractaments que ajuden i reforcen des de dins els canvis perquè el resultat final es transformi en resultats externs.


Crec en la Fito Cosmètica; tots els productes amb els quals et cuidem són naturals i lliures d'ingredients químics nocius, que són a base de matèries primeres d'alta qualitat.

Sé que la tecnología no exclou lo natural. A Quirocòs utilitzem aparatologia d'alta gama per treballar amb la seguretat i els resultats desitjats.Et convido a viure l'experiència i que comprovis els resultats.


"Una pell sana és una pell maca"


VOLS VISITAR-NOS?

Atenem únicament amb hores concertades, emplena el formulari i posa data la teva visita al nostre centre i gaudeix d'un servei personalitzat.